Statii Mobile de Concasare pe Senile

Statii mobile de concasare pe senile TRIMAN.

Statiile de concasare, sortare mobile pe senile Triman sunt echipamente pentru sfaramarea agregatelor de cariera si balastiera. Cu echipamentele mobile pe senile Triman, se pot configura linii complexe de prelucrare a agregatelor, dar acestea pot functiona si individual in functie de aplicatie. O particularitate importanta a statiilor de concasare Triman este, utilizarea energiei electrice pentru actionarea alimentatorului, concasorului si a benzilor.

Energia electrica este furnizata de un generator de curent, LEROY SOMMER, actionat de un motor termic, VOLVO PENTA. Prin aceasta configuratie de actionare se obtine un cost de exploatare scazut, datorat si unui consum de carburant scazut, se elimina totodata si problemele cu echipamentul hidraulic, probleme care apar in perioadele de iarna-vara. Ca actionare hidraulica ramane numai actionarea senilelor si pozitionarea benzii de refuz. Echipamentele sunt comandate de la distanta si gestionate electronic.

Concasoare mobile cu falci pe senile TMM se utilizeaza la sfaramarea tuturor tipurilor de roca. Metoda de alimentare este cu buncar si alimentator vibrant cu bare setate pentru presortare. In situatia cand nu rezulta steril materialul presortat poate fi directionat prin intermediul unui bypass pe banda principala de evacuare.

Concasoarele mobile cu impact pe senile IMT se utilizeaza la sfaramarea, granularea rocilor cu coeficientul LA mai mic de 16. Pot fi utilizate ca si concasoare primare sau secundare. Metoda de alimentare este cu buncar si alimentator vibrant cu bare setate pentru presortare. In situatia cand nu rezulta steril materialul presortat poate fi directionat prin intermediul unui bypass pe banda principala de evacuare. Modelele IMT pot fi echipate pe evacuare cu un ciur presetat si o banda pentru recircularea materialului la concasor in functie de granulatia dorita.

Concasoarele mobile cu con pe senile TMC se utilizeaza la sfaramarea, granularea rocilor cu coeficientul LA mai mare de 16. Concasoarele cu con sunt utilizate in general ca si concasoare secundare sau tertiare. Metoda de alimentare este buncar si alimentator cu placi. Aceasta metoda este pentru a se realiza o alimentare si o dozare uniforma a concasorului. Dozarea uniforma este esentiala pentru obtinerea sorturilor dorite.

Concasoarele mobile pe senile si semistationare cu rotor MRT

Concasoarele cu rotor sunt utilizate la sfaramarea rocilor moi: carbune, calcar, etc. Rotoarele sunt echipate cu bolturi armate cu carburi metalice. Metoda de alimentare este buncar si alimentator cu placi, pentru a se realiza o incarcare uniforma. *Modelul MRT-969-II este semistationar, pe picioare si se racordeaza la o sursa de curent trifazata.

Statiile de sortare mobile pe senile CVT sunt utilizate pentru sortarea tuturor tipurilor de agregate. Metoda de alimentare este cu buncar si alimentator cu banda, situatie in care se obtin 3 sorturi si un refuz sau in varianta T, buncar, siloz cu gratar vibrant cu bare cu distanta intre bare presetabilita,se obtin 4 sorturi si un refuz. Ciurul (masa vibranta) poate fi echipata cu placi perforate sau site in functie de dimensiunea sorturilor ce se doresc a fi obtinute. Statiile de sortare TRIMAN pot fi echipate pentru spalarea sorturilor pe ciur.

Model Greutate (to) Putere (kw) Productie (to/ora) Setare (mm) Documente
TMM 32-65 175-280 80-400 50-250 Descarca
IMT 35-50 216-473 150-400 0-100 Descarca
TMC 35-42 216-280 100-350 6-44 Descarca
CVT 25.5-30 88 250-400 se stabileste Descarca