Excavatoare pe pneuri

WX188_main[1]

In oferta Case Utilaje Constructii puteti gasi cele mai noi modele de excavatoare pe pneuri CASE.

Gama de excavatoare pe pneuri Case este completa si accesorizata astfel incat satisface pe deplin cerintele din ce in ce mai variate ale clientilor.

Cu greutati utile intre 9-24 tone, excavatoarele pe pneuri CASE permit utilizatorului sa aleaga o configuratie cu sasiu standard, cu lama sau cu stabilizatori sau orice combinatie intre acestea.

Oricare ar fi conditiile de la fata locului, oricare ar fi nevoile dumneavoastra, exacavatoarele pe pneuri CASE sunt solutia ideala.

Cele 7 modele din aceasta gama de excavatoare pe pneuri sunt dotate cu motoare diesel ce satisfac toate normele de depoluare.

Concepute ca un utilaj de clasa medie, excavatoarele pe pneuri dispun de un sistem hidraulic conectat la un computer de bord si la senzorul de control al turatiei, astfel incat presiunea si debitul instalatiei hidraulice sunt perfect corelate cu nevoile operatorului.

Cabina acestor utilaje CASE este un exemplu de ergonomie, confort si functionalitate. Ea a fost proiectata astfel incat sa asigure tot confortul operatorului. Ferestrele laterale ale cabinei, realizate in totalitate din sticla securizata asigura un spatiu de munca luminos si foarte aerisit. Scaunul soferului poate fi reglat astfel incat sa asigure operatorului un confort sporit. Practic, nu exista aplicatie de clasa medie pe care excavatoarele pe pneuri CASE sa nu o poata indeplini.

Model Putere (CP) Greutate operationala (kg) Adancime maxima de sapare (mm) Document (PDF)
WX148 121 16.4 5.8 Descarca
WX168 141 18.1 5.8 Descarca
WX188 158 19.8 5.8 Descarca
WX218 173 21.4 5.8 Descarca